Werkzoekend

Hoe ziet onze werkwijze eruit?

Bij Tigoo staat het vinden van een top werkplek voor jou altijd op nummer één. Wij zoeken de baan die bij jou past. Door onze korte lijnen weet jij altijd wie jouw aanspreekpunt is en kennen wij jou persoonlijk. Wij hebben een echte winnaarsmentaliteit en zijn pas tevreden wanneer jij plezier in je werk hebt!

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met je op om een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken wij de vacature waarop jij gesolliciteerd hebt en natuurlijk wat jij belangrijk vindt in je werk, wat je ambities zijn, wat jou gelukkig maakt en hoe wij hieraan bij kunnen dragen. Dit alles met als doel om een top werkplek voor jou te realiseren.

Na de persoonlijke kennismaking met ons gaan wij voor jou aan de slag. Wij doen er alles aan om jou op een zo goed mogelijke wijze te presenteren bij onze opdrachtgevers. Naar aanleiding van ons persoonlijke kennismakingsgesprek schrijven wij een motivatie voor onze opdrachtgever en zorgen wij er samen met jou voor dat je cv up-to-date is. In het geval van een sollicitatie op een specifieke vacature doen wij ons best om je op een zo goed mogelijke wijze voor te stellen bij één van onze opdrachtgevers en in het geval van een open sollicitatie bij Tigoo gaan wij op zoek naar een baan die perfect aansluit op jouw wensen en eisen.

Nadat jij bent voorgesteld bij onze opdrachtgever(s) doen wij ons best dat jij uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek bij het bedrijf dat bij jou past. Kunnen wij niet direct een juiste baan voor jou vinden? Ook dan laten wij dit eerlijk weten en zullen wij blijven zoeken. Ben jij uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Super! Wij helpen jou met de voorbereiding van het gesprek, zodat jij je beste indruk kunt achterlaten tijdens de sollicitatie.

Zie jij je nieuwe baan helemaal zitten? En geldt hetzelfde voor de opdrachtgever? Gefeliciteerd met je nieuwe baan via Tigoo! Met onze opdrachtgever en met jou hebben wij afgestemd van welke Tigoo dienstverlening er gebruik wordt gemaakt (Uitzenden, Detacheren, Werving & Selectie) en op basis hiervan maken wij jouw contract klaar. Wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden. Wekelijkse, 4-wekelijkse of maandelijkse verloning. Nu jij voor Tigoo aan de slag bent, blijven wij persoonlijk betrokken. Wij komen langs op de werkplek en blijven met jou in contact. Wat vind jij leuk aan jouw baan? Wat kan er nog beter en hoe kunnen wij als Tigoo hieraan bijdragen? Ook wanneer jij jezelf graag verder wilt ontwikkelen en bijvoorbeeld een certificaat wilt behalen of een opleiding wil volgen, denken wij met jou mee. Jij werkt voor Tigoo dus wij zijn er voor jou!

Neem contact op en we komen direct bij je terug!

Ben je op zoek naar een baan of juist een Tigoo topper? Neem contact met ons op om het in een persoonlijk gesprek met ons te bespreken.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.